اجتماعیاخباراقتصادیایران و جهانبهداشت و سلامتگزارشگفتگو

آرسنیک آب در برخی محدوده‌های معادن مس ۱۲ برابر حد مجاز است/ مرتع سالم در مناطق مس‌خیز وجود ندارد

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: آرسنیک آب در برخی محدوده های فعالیت معادن مس به ١٢ برابر حد مجاز رسیده و در شاخص‌های آلودگی هوا، مرتع سالم در مناطق مس‌خیز استان نداریم.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز به نقل از ایسنا، محمدرضا پورابراهیمی امروز در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان با بیان این‌که صنعت مس در استان کرمان وضعیت زیست محیطی نامطلوبی دارد و نتوانسته همگام با پیشرفت دنیا حرکت کند، خاطرنشان کرد: هر دام این مناطق دچار آفتی شده و این وضعیت در استان کرمان قابل قبول نیست. در شرایط کنونی هم تولید به جایی نرسیده و هم محیط زیست ما در حال نابودی است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: به شدت منتظر بررسی شاخص‌های زیست محیطی در صنعت مس هستیم؛ برخی فکر می‌کنند توسعه با محیط زیست سازگاری ندارد اما اینگونه نیست، شرکت هایی در دنیا با حفظ محیط زیست تولید خود را از ٢٠٠ هزار تن به یک میلیون تن رسانده اند.

وی اظهار کرد: ضرورت دارد چارچوب های محیط زیست رعایت شود که اگر این کار انجام نشود، شاهد شرایط بحرانی در استان خواهیم بود و امروز نتیجه برخی اقدامات خلاف زیست محیطی را در برخی مناطق کشور می بینیم.

پورابراهیمی با مقایسه مس با گل گهر در سیرجان افزود: متاسفانه در کشور شرکت مس نسبت به سایر صنایع عقب مانده است. شرکت گل گهر با ذخیره ١.٢ میلیارد تن در سال ٧۴ کار خود را در استان کرمان آغاز کرد و امروز گل گهر در حوزه توسعه فعالیت ها با توجه به ذخیره منابع، در تولید، سودآوری و اشتغال زایی از صنعت مس پیشی گرفته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا