اجتماعیاخبارایران و جهانسیاسیفرهنگی و هنریویژهگزارش

اجتماع بزرگ «سلام فرمانده» در رفسنجان/لبیک سربازان دهه نودی امام‌زمان

اجتماع بزرگ دهه نودی‌ها «سلام فرمانده» در شهر رفسنجان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، همزمان با سراسر کشور پویش «سلام فرمانده» شب گذشته با همراهی خانواده‌ها، دهه هفتادی‌ها، هشتادی‌‌ها و نودی‌ها و با حضور ابوذر روحی خواننده سرود «سلام فرمانده» در مجموعه ورزشی_فرهنگی ریاست جمهوری برگزار شد.

این پویش در رفسنجان به مناسبت ولادت باسعادت بانو حضرت معصومه سلام‌الله علیها و روز دختر برگزار شد، و کودکان و نوجوانان همراه با خانواده‌‌هایشان سرود سلام فرمانده را همخوانی کردند.

در این اجتماع بزرگ، که جمعیت بیشماری حضور داشتند، کودکان و نوجوانان پرچم ایران و پرچم‌های سبز و زردرنگی را همراه داشتند که بر روی این پرچم‌ها شعارهایی با مضامین «سلام فرمانده عهد می بندم روزی لازمت بشوم، عشقم امام زمان، سرباز امام زمان، لبیک یا امام زمان، عشق جانم امام زمان و…» نوشته شده بود.

این پویش با برنامه‌های متنوع دیگری همراه بود و جمعیت بیشماری از رفسنجانی‌ها در این پویش حضور داشتند، تا جایی که خیابان‌های منتهی به موزه ریاست جمهوری مملو از جمعیت بود.

عکاس:رضا ساجدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا