اجتماعیاخبارایران و جهانسیاسیویژهگزارشگفتگو

۶ محکوم به قصاص در رفسنجان از پای چوبه‌دار نجات پیدا کردند/ افراد تحصیلکرده در دام کلاهبرداران اینترنتی گرفتار شدند

دادستان رفسنجان گفت: سال گذشته با پیگیری های انجام گرفته توسط مُصلحان و حکمین قرآنی و شورای سازش و صلح در زندان ۶ محکوم به قصاص از پای چوبه دار نجات پیدا کردند.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، ایمان شهسواری در نشست خبری به مناسبت هفته قوه قضائیه به حمایت از خانواده های زندانیان اشاره و بیان کرد: ۲۳۰ خانواده تحت پوشش انجمن حمایت از زندانیان شهرستان هستند و کمک های مالی و غیرنقدی از طریق این انجمن به این خانواده ها داده می شود که سال گذشته از ۲۰۰ خانواده زندانی عیادت صورت گرفته است.

وی با بیان این‌که باید تلاش کرد تا افرادی که حکم قصاص آن‌ها آمده است از اعدام نجات پیدا کنند، افزود: با صلح و سازش ۶ زندانی از پای چوب دار نجات پیدا کردند، که از مهر ۱۴۰۰ سه پرونده قصاص که حکم اعدام گرفته بودند با کمک مُصلحان رضایت اولیای دم را گرفتند.

شهسواری با اشاره این‌که تمامی شعب دادگاه‌ها الکترونیک بوده و ۵ کلانتری شهرستان به دادگستری متصل هستند، افزود: ۱۷ هزار پرونده ورودی و همین تعداد پرونده خروجی سال ۱۴۰۰ به دادگستری رفسنجان بوده است.

دادستان رفسنجان به بازسازی اندرزگاه‌های زندان اشاره کرد و گفت: بوی سیستم فاضلاب زندان بسیار آزاردهنده بود و ساکنین اطراف زندان بسیار شکایت داشتند، که با همکاری شورای تأمین و مجتمع مس سرچشمه، سیستم فاضلاب در حال بازسازی‌ست که در مراحل پائینی است.

دادستان رفسنجان به موضوع اخیر تخریب خانه ها در بزرگراه قدس و ادعای مالکین اشاره کرد و گفت: سال ۹۸ قیمت خانه ها محاسبه شد، و پول به حساب سپرده دادگاه واریز شد اما مالکین از گرفتن پول ممانعت کردند. همان سال ۹۸ این خانه ها به تملک شهرداری رفسنجان درآمد و حتی گفته شد که با قیمت روز خانه ها محاسبه می شود اما مالکین هیچ گونه با این موضوع کنار نیامدند. تمامی تلاشمان را می کنیم تا مالکین ضرر نکنند.

وی اظهار کرد: سال گذشته در حوزه املاک و اسناد ۳۹۰۰ پرونده به صدور رأی و سند مالکیت ختم شده که مانع از وقوع جرم شده است.

شهسواری به کلاهبرداری های اینترنتی اشاره و عنوان کرد: به راحتی افراد تحصیلکرده هم فریب خورده و به آن‌ها زنگ زده اند و گفته اند در مسابقه برنده شده‌ اید و شماره حساب خواسته اند و یا این افراد به درگاه جعلی وصل شده و یا کنار خودپرداز رفته و به راحتی حساب آن‌ها خالی شده است. سامانه عدل ایران که متعلق به دادگستری است، هیچ پولی از مردم نمی خواهد و سامانه ای که وجهی را دریافت کند، جعلی است.

دادستان رفسنجان گفت: رفسنجان به علت شرایط اقتصادی، جغرافیایی و…از نظر وقوع جرم هم خاص است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا