در سفر رئیسجمهور به کرمان مصوبه چشمگیری برای رفسنجان وجود نداشت
امام جمعه رفسنجان گفت: رئیس جمهور در سفر استانی به رفسنجان نیامدند و اعتراضی به این موضوع نداریم زیرا شهرهای جنوب استان مهمتر هستند اما مصوبات سفر ریاست جمهوری را که مرور و مطالعه می کردم، در ۲۱۶ مصوبه ای که داشتند خیلی مصوبه قابل تأمل و چشمگیری برای رفسنجان ندیدیم که باید به این موضوع توجه جدی شود.
به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، حجت الاسلام اصغر عسکری در خطبه های نماز جمعه امروز ۲۸ مردادماه با بیان اینکه جایگاه قابل توجهی برای رفسنجان در مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان کرمان وجود نداشت، عنوان کرد: گرچه باب را باز گذاشتند که می توانند مصوبات جدیدی داشته باشند از استاندار درخواست دارم که مصوبات جدیدی برای رفسنجان دیده شود و نسبت به مشکلات مردم دغدغه داشته باشند.
وی افزود: تقاضاها و خواسته ها را فرماندار درخواست کرده بودند و هفته آینده که هفته دولت است انشالله فرماندار گزارشی از مصوبات بدهند. اینکه یکی دو پروژه را افتتاح کنند، این هنر را خودمان مسئولان شهرستانی هم داریم که پروژه ها را افتتاح کنیم و مردم در مناطق مختلف شهرستان خیلی آسیب دیده اند و مهم این است که چه کارهایی می خواهد انجام شود.
امام جمعه رفسنجان بیان کرد: شهرستانهای رفسنجان و انار بهدلیل سرمازدگی محصول پسته و تنش آبی شدیدی که در این دو شهرستان است و اخیرا سیل هم بیشترین آسیب را به خانهها، مغازهها، جادهها و باغات پسته و نیز زیرساختهای شهری وارد کرد، نیازمند توجه ویژه است و انتظارمان این است در مصوبات رئیسجمهور به رفسنجان توجه بیشتری شود.
حجت الاسلام عسکری اظهار کرد: مردم رفسنجان مردمی نجیب و با عزت نفس هستند و خساراتی که دیدند باید کمک شود که جبران و به آنها توجه ویژه شود.
امام جمعه رفسنجان به حادثه غمانگیز روز تاسوعا شهر بهرمان که چهار نفر از افراد ایرانی و بیگناه توسط یکی از اتباع بیگانه به قتل رسیدند اشاره و خاطرنشان کرد: همه جای دنیا حضور اتباع خارجی رسم است و به عنوان نیروی کار، تحصیل، تجارت، سکونت، گردشگری و… میروند اما آمد و شدها و رفت و آمدها باید قانونمند و ضابطهمند باشد و افراد بیگانه باید با مجوز وارد ایران شوند. قبل از این بنده تذکر دادم و نامه نوشتم و خطرها را در آینده پیش بینی کردم و اسناد آن موجود است و موضوع جدی است و افراد باید مجوز و شناسنامه داشته باشند و مدت اقامت آنها مشخص باشد.
وی به مردم هم در خصوص بکارگیری اتباع تذکر داد و گفت: امّا عدهای قاچاقی آمده اند، چه کسی اینها را به شهرها منتقل کرد؟ به وسیله ماشین های شوتی وارد ایران می شوند که این ماشینهای شوتی چه کسی بودند؟ چه کسی به آنها اقامت داد و خانه اجاره می دهد و چه کسی برای آنها به اسم خودش خانه می خرند؟ و وارد تجارت می شوند؟ به وجدانمان رجوع کنیم و جواب دهیم.
حجت الاسلام عسکری بیان کرد: دستگاه های اجرایی نسبت به این خودروها برخورد جدی داشته باشند تا با ورود این افراد غیرمجاز امنیت جامعه به خطر نیفتد.