مدیران شرکت مس از تصمیم غیرمعقولانه خود در خصوص انتقال سپردههای مس از بانکهای رفسنجان صرفنظر کنند

امام جمعه رفسنجان گفت: از مسئولین شرکت مس تقاضا دارم از تصمیم نابجایی که در خصوص انتقال سپردههایشان از بانکهای رفسنجان و سرچشمه گرفتهاند، صرفنظر کنند و به یاری و کمک مردم در بحران سرمازدگی پسته و سیل بیایند.
به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، حجتالاسلام اصغر عسکری در خطبههای نماز جمعه ۲۹ مهرماه خاطرنشان کرد: ۲۷ مهرماه نامهای از مسئولین مس ارسال شده است که قصد دارند پولها و سپردههای شرکت مس را از بانکهای رفسنجان و سرچشمه جمع آوری کنند. پولشان است و کسی ادعای مالکیت ندارد اما مسئولین مس این معنا را بدانند که نسبت به محیط پیرامونی خود وظیفه دارند وقتی پولهایشان را از بانکهای سرچشمه، رفسنجان و پاریز جمع آوری کنند، حجم نقدینگی بانکها کاهش پیدا می کند و بانک ها نمی توانند به مردم وام بدهند و حتی ما درخواست کردهایم که وامهای کم بهره و طویل مدت بدهند.
وی افزود: در این اوضاعی که مردم با بحران سیل و سرمازدگی باغات پسته روبرو هستند، و کشاورزان کمترین محصول را امسال برداشت کردهاند و هکتارها زمین یک خوشه پسته نداشته است، مردمی که این مشکلات را دارند توقع یاری و کمک دارند، نه اینکه بیایند موجودی بانکها را خالی کنند که بانکها نقدینگی برای اعطای وام نداشته باشند.
امام جمعه رفسنجان اظهار کرد: کمکهای مس را می بینیم، اما اینکه بیایند بانکها را خالی کنند، مسئله وامها دچار مشکل می شود، کار پسندیده و معقولی نیست و انتظار می رود مدیرعامل شرکت مس در این خصوص تجدید نظر کند.
حجت الاسلام عسکری با اشاره به سنگاندازی دشمن در ادوار مختلف نسبت به مردم ایران بیان کرد: دشمنان از حوادث و ناآرامی هایی که از اوایل پیروزی انقلاب ایجاد کردند، شکست خوردند. سختترین تحریمهای اقتصادی بر ملت ایران اعمل کرده که خودشان اعلام شکست کردند، اما اکنون از ۲۲ کشور دنیا متفاضی خرید پهباد از جمهوری اسلامی ایران هستند.
وی با اشاره به اینکه ایران به بیش از ۵۰ کشور دنیا تجهیزات نظامی صادر میکند، افزود: در حالیکه روزی برای سیم خاردار محتاج بودیم و امروز در تمام زمینههای نظامی خودکفا هستیم و دشمن تحمل این همه پیروزی را ندارد. اسرائیل پذیرفت که پروژه آشوب شکست خورده چون مردم همراهی نکردند.
امام جمعه رفسنجان عنوان کرد: یک روی سکه این است که آشوبها، آتشزدن مسجد و قرآن را می بینیم که خیلی برایمان سخت است مانند جریان کربلا که یک روی سکهاش شهادت امام حسین (ع) است و یک روی سکه گلوی پاره شده طفل شیرخواره است اما زمانی که عبیدالله از حضرت زینب(س) سوال کرد که کار خدا را با برادرت چگونه برداشت میکنی؟ فرمود«من جز زیبایی چیزی ندیدیم». یک روی سکه پیوستن دودمان آل امیه و دشمن به زبالهدان تاریخ است.
حجت الاسلام عسکری روی دیگر سکه را چنین بیان کرد: یک روی سکه در حوادث اخیر این است که دشمنان هنوز می دانند قرآن بعد از ۱۴۰۰ سال در دنیا منشأ اثر است و هنوز مردم را به خط میکند، اگر مسجد را آتش می زنند ظاهر قضیه برای ما سخت بوده اما آن روی سکه این است که مسجد سنگر است برای اینکه مسجد را پایگاه انقلاب و پایگاه بیداری می بینند و منبر مسجد را وسیله نورافشانی در جامعه و چون از مسجد سیلی خوردهاند.
امام جمعه افزود: اگر به سردار سلیمانی جسارت کردند، این است که هنوز از قبر، نام و خانهاش هراس دارند و اگر به رهبر معظم انقلاب و بعضی از دولتمردان توهین و جسارت می کنند برای این است که این شخصیتها را در اداره کشور اثرگذار می بینند.
وی با اشاره به اینکه ورزش در جامعه ما دچار افراط و تفریط شده است، بیان کرد: یک عده ای ورزش را بازی می دانند و عده ای آن را ارزش می دانند. باید به جایگاه اصلی ورزش توجه کرد و مسئولین به ورزش به عنوان ضرورت زندگی نگاه کنند. بی توجهی به ورزش، بی توجهی به آینده و سلامت جامعه است.
حجتالاسلام عسکری خاطرنشان کرد: تقویت نسل آینده یک ضرورت است و اگر این ضرورت جدی گرفته نشود و به دانش آموزان و جوانان امروز توجه نشود، همه متضرر خـواهند شد.