اجتماعیاخباراقتصادیایران و جهانویژهکشاورزی و پستهگزارشگفتگو

ایران توان رقابت کمتری با آمریکا در بازارهای جهانی پسته دارد/با قطعی اینترنت بازار صادراتی خشکبار از دست رفت

رییس اتحادیه آجیل و خشکبار گفت: بازار جهانی پسته در وضعیت فعلی در اختیار آمریکا و ایران است، ولی با خشکسالی به وجود آمده توان رقابت کمتری با این کشور داریم و این امر به بازار آسیب رسانده است.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، علیرضا ارزانی رییس اتحادیه آجیل و خشکبار در گفت‌وگویی با بیان‌ این‌که اغتشاشات و ناآرامی‌ها اخیر سبب مشکلاتی برای فروشندگان شد، خاطرنشان کرد: تاثیر این ناآرامی‌ها قطعی اینترنت بود که ارتباط با واردکنندگان خشکبار و آجیل کشور را از بین برد و باعث از دست رفتن بازارهای صادراتی شد.

وی افزود: نابسامانی‌ها بازار ارز نیز یکی دیگر از مشکلاتی است که تولیدکنندگان و صادرکنندگان با آن دست و پنجه نرم می‌کنند.

علیرضا ارزانی در خصوص آخرین وضعیت بازار آجیل و خشکبار اظهار داشت: فروشندگان آجیل و خشکبار همچون گذشته محصولات خود را در بازار به فروش می‌رسانند.

رییس اتحادیه آجیل و خشکبار گفت: تولید خشکبار در کشورمان با کاهش ۴۰ درصدی به دلیل شرایط اقلیمی و آب هوایی روبرو شده و خشکسالی امان تولیدکنندگان این محصولات را بریده است.

رییس اتحادیه آجیل و خشکبار گفت: طبیعتاً صادرات پسته و سایر محصولات آجیلی و خشکبار نیز به همین میزان با کاهش روبرو بوده است، هر چند که کاهش تولید هزینه‌های سربار تولیدکنندگان را نیز به شدت افزایش داده است.

ارزانی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: اغتشاشات و ناآرامی‌ها اخیر سبب مشکلاتی برای فروشندگان بازار شد، ولی مهم‌ترین تاثیر این ناآرامی‌ها قطعی اینترنت بود که ارتباط با واردکنندگان خشکبار و آجیل کشور را از بین برد و از این لحاظ می‌توان گفت اعضای صنف دچار زیان و از دست رفتن بازارهای صادراتی شدند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا