امام جمعه رفسنجان گفت: برای اصلاح اقتصاد باید کارهای اصولی و ریشهای صورت گیرد که یکی از آنها رشد تولید است، اما رشد تولید بخشی از مسائل و نیازها را تامین میکند و اصل مسئله اصلاح اقتصادی و تورم است که باید سیاستهای اقتصادی و مادی سنجیده و به صورت علمی و دانشبنیان انجام شود.
گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، حجتالاسلام اصغر عسکری امروز ۱۸ فروردینماه در خطبههای نماز جمعه رفسنجان با اشاره به شعار سال «مهار تورم و رشد تولید» بیان کرد: اقتصاد رکن اصلی در زندگی بشریت است، رکنی که تنها در حوزه مسائل اقتصادی تاثیرگذار نیست بلکه در مسائل اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، تربیتی و خانوادگی تأثیر دارد و یک اقتصاد سالم و پابرجای مولد میتواند تاثیرات مثبت داشته باشد و تنشهای اقتصادی و مشکلات میتواند در این حوزه ها آثار منفی دربرداشته باشد.
وی با بیان اینکه با شعار و حرف نمیشود کار تولید را انجام داد و مشکلات اقتصادی را باید در کشور ریشهای حل کرد، افزود: لازم است مسئله مهار تورم و رشد تولید مورد توجه جدی قرار گیرد و چندین سال است، رهبر معظم انقلاب شعار سال را به این موضوع اختصاص دادهاند، چراکه مسائل اقتصادی در زندگی مردم تأثیرات خود را بر جای میگذارد.
امام جمعه رفسنجان در ادامه به روابط خارجی و تحولات مثبت در این حوزه اشاره کرد و گفت: برقراری با عربستان و امضای توافقنامه و حتی دعوت از رئیسجمهور سوریه برای حضور در اجلاس سران کشورهای عربی بعد از ۱۲ سال نشان میدهد، توطئههای استکبار جهانی در منطقه ثمر نداده است و مجبور هستند تعامل داشته باشند و ما هم استقبال خواهیم کرد.
عسکری خاطرنشان کرد: همیشه کشور ایران کشوری بوده که در راستای حل مسائل اختلافی پیش قدم بوده و برقرای روابط دیپلماتیک با کشورهای همسایه میتواند تنشزدایی کند و ارتباط با کشورهای اسلامی باعث میشود، سلطه آمریکا در منطقه تمام شود و موجب صلح و پایان جنگ در یمن هم خواهد شد.
عسکری عنوان کرد: حزبالله در لبنان و یمنیها از این روابط استقبال کردند، امید است این روابط قدمی برای حل مسئله جنگ عربستان و یمن باشد.
وی افزود: همه بدخواهان بدانند که در رابطه با مسائل ارزشی، اعتقادی و احکام الهی کوتاه نخواهیم آمد. همه باید هم مسئولین و هم مردم بابت مسائل ارزشی در صحنه حضور داشته باشند.
عسکری با بیان اینکه روزه یکی از عوامل سلامتی است و امروز بسیاری از دانشمندان دنیا که مسلمان هم نیستند به مسأله روزهدرمانی رسیدند، خاطرنشان کرد: خداوند متعال ماه رمضان را آفرید که بندگان خدا در این ماه از هم سبقت میگیرند که به رضایت الهی برسند.یک عده در این مسابقه پیروز میشوند که رستگار میشوند و یک عده هم تخلف میکنند و میبازند.