اخباراقتصادیکشاورزی و پستهگزارش

احداث گلخانه هیدروپونیک ۵۰ میلیارد تومانی در دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان

رئیس دانشگاه ولیعصر رفسنجان در گفتگو با خبرنگاران از اختصاص ۱۰ هکتار از اراضی این دانشگاه برای کشت های گلخانه ای به صورت هیدروپونیک (کشت بدون خاک) خبر داد.

محمدعلی دهقان اظهار کرد: در کشت هیدروپونیک پنج درصد آب مورد نیاز است و بزودی این طرح با اعتبار ۵۰ میلیارد تومان با همکاری شرکتهای خارجی و داخلی اجرا خواهد شد.

وی ادامه داد: دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان به عنوان معین اقتصادی منطقه محروم خنامان در نظر گرفته شده و ترویج کشت زعفران در این منطقه در سه هکتار زمین در نظر گرفته شده است.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه ۳۰ درصد از اراضی پسته شهرستان رفسنجان به دلیل کم آبی از دست رفته لذا با ترویج کشت های گلخانه ای و زعفران می توان در احیای کشاورزی و صرفه جویی در منابع آبی کمک کرد.

وی به برگزاری همایشی در بهمن ماه امسال در این دانشگاه اشاره کرد و گفت: این همایش مربوط به دانشجویان افغانستانی است.

دهقان با اشاره به تحصیل بیش از پنج هزار و ۳۰۰ دانش آموز افغان در ۱۳ مدرسه رفسنجان افزود: در این همایش وزیرانی از کشور افغانستان حضور خواهند داشت تا در رابطه با جذب بیشتر دانشجو توسط دانشگاه رفسنجان تبادل نظر صورت گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا