اخباراقتصادیسیاسیگزارش

یک نشست ویژه با فرماندار ویژه رفسنجان

شایوردنیوز؛ اسکندری نسب در نشستی بدون موضوع با تاکید بر عدم حضور خبرنگاران و عکاسان در جلسه برخلاف انتظار مدعووین که گروهی از مدیران مسئول رسانه ها رفسنجان بودند پاسخ به مشکلات صنفی رسانه ها را به نسیه  جلسات بعد سپرد و نقدا به گزارشی از عملکرد دولت پرداخت  و با تاکید بر کاشت زعفران و گل محمدی و مشاغل خانگی به عنوان بخشی از طرح احیاگران آبادی با ۱۴ میلیارد تومان سرمایه گذاری و ۲۰۵ فرصت شغلی، افزود:

در بخش صنعت رفسنجان نیز فعالیتهای ارزشمندی انجام شده به طوری که در کارخانه فروکروم در فاز اول برای ۲۰۰ نفر اشتغالزایی شده و در فاز دوم برای ۳۰۰ نفر اشتغالزایی خواهد شد ضمن اینکه نیروگاه سیکل ترکیبی خورشیدی هم با ۱۵ میلیون دلار در کنار این کارخانه انجام شده است.

اسکندری نسب بیان کرد: کارخانه تولید لوازم یکبار مصرف پزشکی با عنوان صنایع مادر و برند ایران در رفسنجان با ۱۱.۵ میلیون یورو احداث خواهد شد که برای هر یک میلیون یورو سرمایه گذاری در این طرح ۳۵ نفر مشغول به کار خواهند شد و تا آبان ماه سال ۹۷ به بهره برداری خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه در بحث بهداشت و درمان نیز دولت تدبیرو امید با اجرا کردن طرح تحول نظام سلامت خدمات ارزنده ای به طبقات متوسط ارایه شده است ، ادامه داد: در راستای این طرح در رفسنجان ۱۴۵ میلیارد تومان زیرساختها انجام شد و تجهیزات پزشکی به میزان ۲۵ میلیارد تومان وارد رفسنجان شد.

فرماندار رفسنجان گفت: بیمارستانی مجهز با ۱۵۰ میلیارد تومان بوسیله بخش خصوصیدر زمینی به مساحت پنج هکتار در این شهرستان احداث خواهد شد و ۱۹ هکتار پارک نیز کنار آن ایجاد می شود.

وی با بیان اینکه سالانه ۳۰۰ میلیارد تومان خدمات بازرگانی رفسنجان از نقاط مختلف کشور تأمین می شود افزود: تعاملی که با مدیرعامل مجتمع مس سرچشمه شده ،قرار شد تمام نیازهای شرکت مس سرچشمه اعم از خوراک، پوشاک، مواد اولیه کارخانه و … از داخل رفسنجان تأمین شود .

اسکندری نسب ادامه داد: امسال در بحث اقتصاد مقاومتی دررفسنجان ۵۱۶ طرح با ۱۶ هزار میلیارد ریال تفاهم نامه سرمایه گذاری منعقد شده است.

وی تصریح کرد: ۲۱ معین اقتصادی در استان کارهای اقتصادی را بر عهده دارند که در حال افزایش است در رفسنجان مجتمع مس سرچشمه و دانشگاه های آزاد اسلامی و ولیعصر(عج) رفسنجان معین اقتصادی مناطق محروم راویز و خنامان شده اند تا در این مناطق رشد اقتصادی را شکوفا کنند.

اسکندری نسب اظهار کرد: قبل از سال ۹۲ و قبل از اینکه دانشگاه ولیعصر(عج) معین اقتصادی شود تنها سه هکتار کشت زعفران در این شهرستان داشتیم که در حال حاضر به ۲۸.۵ هکتار افزایش یافته است.

وی یادآور شد: در خراسان جنوبی در هر هکتار ۶.۵ کیلوگرم زعفران برداشت می شود این در حالی است که در مناطق راویز و خنامان رفسنجان بین ۱۰ تا ۱۲ کیلوگرم از این محصول برداشت می شود.

فرماندار رفسنجان ادامه داد: رفسنجان به سمتی پیش می رود که کشت های کم آب از جمله گل محمدی، زرشک، زعفران و عناب را جایگزین پسته کند زیرا در راستای اقتصاد مقاومتی اگر بخواهیم در رفسنجان وضعیت اقتصادی پویا شود باید گیاهانی کشت شود که آب کمی نیاز دارند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا