اخبارایران و جهانگزارش

هشتمین یادواره شهدای مفقودالاثر رفسنجان همزمان با شهادت حضرت فاطمه برگزار می‌شود

مسئول برگزاری یادواره شهدای مفقودالاثر رفسنجان گفت: هشتمین یادواره ۳۰ شهید مفقودالاثر رفسنجان همزمان با شهادت حضرت فاطمه س از ۲۳ تا ۲۵ آبان‌ماه در حسینیه ثارالله برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، امیرحسین حسنی در جمع خانواده‌ شهدای مفقودالاثر رفسنجان بیان کرد: یادواره شهدای مفقودالاثر از ساعت ۱۹ به روایتگری حجت‌الاسلام هاشم‌پور و با سخنرانی سردار ابراهیم جباری و با حضور خانواده شهید مدافع حرم حبیب‌الله شیری جعفری‌زاده برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: چند جوان دهه هفتادی و هشتادی برای برگزاری یادواره شهداء بسیار تلاش می‌کنند.

مسئول برگزاری یادواره شهدای مفقودالاثر رفسنجان با بیان این‌که مستندی از خاطرات شهدای مفقودالاثر رفسنجان را تا سال آینده تهیه خواهیم کرد، افزود: چهل است که خانواده‌های شهداء منتظر هستند و این انتظار آن‌ها را آیت‌الله ساخته است و بعضی از آن‌ها سواد آنچنانی ندارند اما صحبت‌ها و درس‌هایی از اخلاق دارند و صبر، این خانواده‌ها را به چنین منزلت و فضیلتی رسانده است.

رئیس بنیاد شهید رفسنجان هم در این نشست اظهار کرد: شهدای مفقودالاثر بین خود و ائمه و بالاخص حضرت زهرا س رابطه‌ای داشتند که همچنان مفقود هستند و تا این‌که اراده‌ و خواسته‌ شهداء نباشد، شناسایی نمی‌شوند.

دهقان رجبی افزود: این فراغ، صبر عظیمی برای خانواده‌ها می‌خواست و خانواده‌های شهدای مفقودالاثر هم اجر و پاداش بسیاری می‌برند.

وی گفت: فداکاری که خانواده شهداء برای نظام و انقلاب داشتند، جبران نشده است و شرمنده خانواده‌‌های شهدا هستیم و مدیون و بدهکار این خانواده‌ها هستیم.

کشور به ما احتیاج دارد

خواهر شهید غلامرضا صالحی که به جای مادر که در قید حیات نیست، میزبان این نشست بود درباره خصوصیات شهید صالحی گفت: ما هفت خواهر و برادر بودیم از بچگی مشخص بود که غلامرضا در خانواده‌ بسیار تک است و به مادر کمک می‌کرد، حتی در پخت نان هم به مادر کمک می‌کرد.

وی افزود: بسیار به حجاب سفارش می‌کرد. ورزش‌های باستانی و فوتبال انجام می‌داد. هنوز زمان سربازی‌اش نبود و می‌گفت الان کشور به ما احتیاج دارد.

خواهر شهید صالحی اظهار کرد: غلامرضا سال ۶۵ در منطقه گیلان‌غرب بود و یک گردان مفقود شد. نباید بگذاریم خون شهیدان پایمال شود و جوانان به راه راست هدایت شوند.

اما روایت مادر شهید جعفربیگی که در روستای لاهیجان زندگی می‌کند، روایت فراغ و دوری و چشم انتظاریست و مسئول برگزاری یادواره شهدای مفقودالاثر رفسنجان در خصوص این فراغ گفت: ۴۰ سال است که مادر شهید جعفربیگی هر روز پس از نماز صبح خانه را جارو می‌کند و حیاط را آبپاشی کرده و درب خانه را باز می‌گذارد تا پسرش از جبهه برگردد و می‌گوید شب‌ها بچه‌ها نمی‌گذارند وگرنه شب‌ها هم درب خانه‌اش باز بود تا مسافرش از راه برسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا