اجتماعیاخبارگزارش

استفاده ۳۲۰۰ دانشجو به طور همزمان و آنلاین از آموزش‌های مجازی

به گزارش شایورد، ۲۷ اردیبهشت ماه نشست خبری هیأت رئیسه دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی در سالن کنفرانس شهید هنری برگزار شد. رئیس دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان در این نشست خبری بیان کرد: روابط عمومی نقش کلیدی در روشن کردن مسائل و توسعه جامعه دارد. اگر اصحاب رسانه بتوانند مسائل و مشکلات، پیشرفت ها و رشد و شکوفایی یک جامعه را به درستی انتقال دهند، نشان می دهد که در مسیر درستی قرار دارند و رسالت خود را به خوبی انجام داده اند.

رنجبر عسکری بیان کرد: کرونا یک مشکل جهانی است و اقتصاد جهان را فلج کرده است که همه با هم باید دست به دست هم دهیم تا از این بحران عبور کنیم.

۱۳ هزار الکل در دوران کرونا در دانشگاه تولید شد

وی در ادامه به فعالیت‌ های دانشگاه در زمان شیوع کرونا پرداخت و افزود: در ایام شیوع کرونا دو مرکز رشد دانشگاه با همکاری یکدیگر ۱۳ هزار لیتر الکل ۷۰ درصد تولید کردند. یکی از شرکتهای دانش بنیان دانشگاه، روزانه ۱۵۰ لیتر ژل ضدعفونی کننده دست و همچنین ۱۵۰ لیتر محلول ضدعفونی کننده در سایزهای ۶۹ تا ۲۵۰ سی سی و حجم بزرگ تولید کردند که تولید این مواد ضدعفونی کننده هنوز ادامه دارد.

رئیس دانشگاه ولیعصر (عج) با بیان اینکه دانشگاه ولیعصر توانست در بحث آموزش های مجازی در زمان تعطیلی دانشگاهها بسیار خوب فعالیت کند، تصریح کرد: از سه سال قبل در خصوص آموزش‌های مجازی، زیرساخت‌های آن در حال آماده سازیست که بالغ بر ۷۰۰ میلیون تومان هزینه شده است که در حال حاضر به حتم هزینه ای بیش از این را در بر می گرفت.

رنجبر عسکری خاطر نشان کرد: ۳۲۰۰ دانشجو می توانند به طور همزمان و آنلاین از آموزش‌های مجازی دانشگاه استفاده کنند که با بررسی‌های انجام گرفته اوج ترافیک روزهای یک‌شنبه است که نزدیک ۲۰۰۰ دانشجو سر کلاس‌ های مجازی حضور داشتند.

وی مهارت افزایی دانشجویان را هم یکی دیگر از فعالیت های دانشگاه عنوان کرد و افزود: در دانشگاه یک سری مهارت ها را آموزش می دهیم که به ۲ دسته تقسیم می شوند که یک سری مهارت های ویژه همان رشته دانشجویان است. دسته دوم هم دوره های مهارتی است که ارتباط با رشته فرد ندارد مثل کار بر روی مس که دانشجویان، این دوره ها را می توانند در کنار تحصیل فرا گیرند و محصولات صنایع دستی را به فروش برسانند که منبع درآمدی برای دانشجویان باشد.

مبلغ قراردادهای دانشگاه با صنعت در سال گذشته رشد چشمگیری داشته است

معاون پژوهشی و فنآوری دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان گفت: دو سال موفق را در بحث تحقیقات بر روی روغن ولک و تجهیز این روغن برای کشاورزی پسته‌‌کار داشتیم که بازتاب خوبی هم بین کشاورزان داشت که تجهیز آزمایشگاه مرکزی جامع را به دستگاههای به‌روز و پیشرفته در زمینه روغن ولک از برنامه های آتی بخش پژوهش خواهد بود.

حسین میردهقان افزود: سال گذشته رشد قابل توجهی در افزایش مبلغ قراردادهای پژوهشی با مراکز و شرکت‌های صنعتی شهرستان داشتیم که در سالهای گذشته این مبلغ کمتر از ۲۰۰ میلیون تومان بود که در سال گذشته مبلغ قراردادهای ما یک میلیارد و دویست میلیون تومان شد که یک منبع مناسب و خوب برای درآمدزایی دانشگاهست که رشد چشمگیری داشته است. هم دانشگاه نسل سوم محقق خواهد شد و ارتباط دانشگاه با صنعت ارتباط خوب و نزدیکی خواهد بود.

وی با بیان اینکه علئرغم عدم تخصیص بودجه مناسب به دانشگاهها توانستیم در سال گذشته بودجه های بخش پژوهش را محقق سازیم، خاطر نشان کرد: با تلاشهای چندین ساله ای که وزارت علوم با دانشگاه ولیعصر (عج ) انجام داده است، موفق شدیم که آزمایشگاههای پیشرفته و مرکزی دانشگاه را زیر نظر سامانه آزمایشگاهی “شاعا” تجهیز کنیم.

۳۰ میلیارد ریال برای تجهیز آزمایشگاههای پیشرفته و مرکزی دانشگاه هزینه شده است

معاون پژوهشی و فنآوری دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان تصریح کرد: با تصمیمات خوبی که در معاونت پژوهشی و فن‌آوری دانشگاه گرفته شد ۵۰ میلیارد ریال بودجه برای تجهیز آزمایشگاههای پیشرفته و مرکزی دانشگاه تخصیص پیدا کرد که ۳۰ میلیارد ریال از این بودجه برای تأمین دستگاهها و تجهیز آزمایشگاهها محقق و هزینه شده است که بقیه آن بودجه ابلاغی است که به مرور تخصیص پیدا خواهد کرد.

میردهقان خاطر نشان کرد: در سال گذشته اعضای هیات علمی دانشگاه موفق شدند ۳۰۹ مقاله JCR (جی سی آر) و.. ۲۵۴ مقاله ISI (ای اس ای) و … چاپ کنند که به طور میانگین برای هر عضو هیات علمی، دو مقاله معتبر در مجلات علمی معتبر چاپ شده است که بالاتر از میانگین کشوریست.

صندوق خیریه دانشگاه برای رزمایش مواسات راه اندازی شد

مسئول دفتر نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه ولیعصر(عج) هم به برخی از فعالیت هایی که در راستای مبارزه با کرونا در این دانشگاه انجام شد اشاره کرد و افزود: در زمان کرونا صندوق خیریه دانشگاه راه اندازی و مبالغی با همت دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی جمع آوری و بسته های معیشتی و کمک هزینه معیشتی بین نیازمندان دانشگاه توزیع شد.

حجت الاسلام مرتضی جمالی بیان کرد: یکی دیگر از فعالیت هایی که در حوزه مبارزه با کرونا در حال انجام است کمک های روحانیون در مباحث کفن و دفن مرگ و میرهای ناشی از کرونا بود.

وی گفت: در کنار این کار مرکز مشاوره ای راه اندازی کردیم و ائمه جماعت ما در بحث مسائل خانوادگی مشاوره می دادند. ضمن اینکه در بحران کرونا در فضای مجازی برای دانشجویان مباحث فرهنگی، مسابقات کتابخوانی و قرآن انجام می شود.

حجت الاسلام جمالی بیان کرد: سایت آموزش مجازی دانشگاهیان را در زمان بحران کرونا راه اندازی کردیم که ۱۸۵ عنوان درسی با حضور بهترین اساتید کشوری در مباحث سیاسی، اعتقادی، روانشناختی و تاریخی در آن تدریس می شود و خوشبختانه سامانه آموزشی مجازی معارف پاسخگوی بسیاری از سؤالات دانشجویان شد.

۲۰ دانشجو از کشور افغانستان جذب کردیم

معاون آموزشی دانشگاه ولیعصر (عج) گفت: در مهر‌ماه و بهمن‌ماه سال گذشته برای اولین بار توانستیم ۲۰ دانشجو از کشور افغانستان و ۳۰ تبعه افغانستانی مقیم ایران را جذب کنیم.

طالبی زاده افزود: در زمان بحران کرونا دانشجویان افغانستانی در دانشگاه ولیعصر(عج) و تعدادی از دانشجویان افغانستانی دانشگاه آزاد، بسته های بهداشتی شامل مواد ضدعفونی کننده، ماسک و دستکش را بین ۵ هزار اتباع بیگانه توزیع کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا