برداشت محصول چهار ساله

فاطمه ملایی/سردبیر
یادداشت_شایوردنیوز/ جمعه ۱۹ دی ماه چندین طرح در رفسنجان با حمایت مالی مجتمع مس سرچشمه در رفسنجان به بهره برداری رسید و یا عملیات اجرایی این پروژه ها آغاز شد. بدون شک و به صراحت می توان گفت که این طرح ها ماحصل تلاش احمد انارکی محمدی نماینده سابق مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی است.
ورود مس به حوزه فعالیت های اجتماعی، اقتصادی، اشتغالزایی و.. در رفسنجان از برنامه های مهمی بود که نماینده سابق مجلس با درایت، هوشمندی و با در نظر گرفتن حقوق مناطق حوزه استحفاظی مجتمع مس سرچشمه در رأس برنامه هایش قرار داد تا حق رفسنجان از مس که سالها از این خواسته قانونی خود محروم بود با اجرای بعضی طرح ها محقق شود. طرح هایی که ۱۹ دی ماه ۹۹ در رفسنجان با حضور رزم حسینی وزیر صمت افتتاح و یا عملیات اجرایی آنها آغاز شد، سرفصل فعالیت های انجام شده در حوزه مس در دوران نمایندگی انارکی محمدی است.
اجرای طرح های صنایع پائین دستی مس (کلنگ ساخت کارخانه مواد شیمیایی)، ورود مس به مسئولیتهای اجتماعی (ساخت سالن بحران)، حمایت مس از شرکت های دانش بنیان با افتتاح مرکز نوآوری، آغاز عملیات اجرایی تصفیه خانه مرکزی رفسنجان، نمونه ای از طرح های مهمی هستند که نماینده سابق رفسنجان تلاش کرد تا به مرحله اجراء برسند تا بعد از سال ها محرومیت، رفسنجان به حق به خواسته هایش از شرکت مس برسد تا امروز میوه های این تلاش روزافزون در سبد منافع مردم رفسنجان و انار ریخته شود و عده ای هنوز از گرد راه نرسیده، در توهم این باشند که فعالیت هایشان به ثمر نشسته است.
اما طرح ساخت تصفیه خانه مرکزی رفسنجان، یکی از طرح های مهمی است که با حضور وزیر صمت بعد از سالها انتظار، عملیات اجرایی آن آغاز شد. در طی سال های متمادی گزارشهای مکرری از طرف مسئولان بهداشت و اجرایی و نمایندگان اسبق و سابق رفسنجان مبنی بر آرسنیک بالای آب رفسنجان مطرح شد و از همان زمان دکتر آذین نماینده مجلس نهم تمامی تلاش خود را بکار گرفت تا هشدارهای لازم را بدهد و پس از او مهندس انارکی محمدی نماینده سابق مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی این طرح را به مرحله اجراء رساند و با تلاش های مضاعف، رایزنی ها و ارائه مدارک مستند، توافق ساخت این تصفیه خانه را از وزارت نیرو، مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس و وزارت صمت اخذ کرد و بودجه آن هم از طرف شرکت مس تأمین شد تا اینکه دی ماه سال ۱۳۹۹، کلنگ این طرح بر زمین زده شد تا مردم رفسنجان از آب سالم بهره مند شوند.
اما آنچه انتظار می رود، اینکه انارکی محمدی هم اکنون به عنوان رئیس هیأت مدیره شرکت ملی صنایع مس همچنان تمامی تلاش خود را به کار گیرد تا این پروژه مهم به اتمام برسد تا مردم رفسنجان از آب سالم و بهداشتی بهره مند شوند تا از ابتلا به بعضی بیماری ها که ناشی از آرسنیک بالاست (ماده سمی)، مصون بمانند.
یادداشت چاپ شده در نشریه شایورد